På min altan njuter jag

Hej och hallå denna fredag, hoppas allt är väl med alla mina fina läsare denna ljuvliga majdag. Extra underbart är det att ha en altan att sitta på och filosofera över livet. I går satt jag här och skrev ett inlägg om ett restaurangbesök, men idag tänkte jag mig att jag tar och skriver kort och gott om min altan och om firman som byggde den åt mig. Det är en firma inom bygg som finns för alla i Bålsta med omnejd och de gör allt från att bygga altaner till att renovera hela hus. Jag träffade dem för några månader sedan och berättade att jag ville ha en altan på min baksida, mindre än 7 kvadratmeter stor, men med lite extra charm tack vare utsmyckningar som mojänger, pergola och skjutpartier. De lyssnade på vad jag hade att säga och vi slog ihop våra tankar och funderingar och resultatet blev magiskt! Jag är så nöjd med min lilla altan och den ger mig stora möjligheter att sitta och koppla av, dricka en god kopp te, eller titta på solnedgången. Det är fantastiskt att ha en plats som man kan använda för att bara ta det lugnt och njuta av livets alla goda saker. Så tack till denna byggfirma för deras härliga arbete som gjorde det möjligt för mig att skapa min egen lilla plats här i universum. Nu tänker jag att det säkert är en och annan av mina fina följare som även dem skulle vilja ha en altan. Då flera av er som följer bloggen bor i Bålsta med omnejd kommer denna firma passa bra, och till er som bor i andra städer-misströsta inte, det finns fullt av företag som kan hjälpa er, ni kan börja med att söka på Google efter de firmor som är närmast er. Varma kramar, Malin!!!!