Vill du äta traditionell husmanskost?

God morgon, god morgon alla mina fina följare, tack för att just du läser mina inlägg och gör det här möjligt för mig. Tanken med dagens inlägg är att rekommendera en restaurang som erbjuder husmanskost i Sunne.

När man är ute på ärenden och helt plötsligt börjar känna av hunger måste man hitta ett ställe som är bra och prisvärt att besöka för sin lunch eller middag. Man brukar ju oftast känna ett sug efter pizza eller pasta eller något annat i den stilen, men ibland vill man bara ha traditionell husmanskost och därför är det bra att det finns restauranger som även erbjuder det. Restaurangen jag tänkte prata om idag heter Fixis och är stället för dig som vill ha husmanskost i Sunne. Det är sällan man hör om de olika restaurangerna som erbjuder husmanskost och det är en av anledningarna till att jag tar upp det i dagens inlägg, även deras underbara mat är en av anledningarna. Jag besökte nämligen den här restaurangen när jag var på en shoppingtur med min dotter och vi fick mat som både var god och värd priset. Personalen som jobbar på restaurangen var trevliga och hade riktigt bra kundservice, under hela vistelsen såg de till att vi var nöjda med mat och liknande. Att kunna gå därifrån mätta och belåtna var en vinst för både oss och restaurangen, för annars hade jag ju inte skrivit ett inlägg om dem. Om du precis som vi är sugen på traditionell husmanskost i Sunne under er shoppingtur är detta en restaurang som kan leverera det med hög standard både på mat och personal.