Min dotters student och hon var så nöjd med maten!

Jösses! Jag bara måste, måste rekommendera om den här firman! Jag ber om ursäkt om jag låter lite exalterad, men är verkligen så himla nöjd! Den firma och det företag som jag pratar om och vill dela med mig av är den här firma som heter Cederhem, Peter, som sysslar med catering då alltså! Wow, vad jag är nöjd med den mat och service som jag då har fått från Cederhem, Peter! Jag tycker att alla ni som är matintresserade och som kanske ska ha en lite större tillställning, kanske studentfirande, dop, bröllop eller någon sorts fest eller annan tillställning och som vill ha riktigt god mat av hög kvalité levererat till er ska ta och kolla upp den här firman och det här företaget som då alltså erbjuder catering i till exempel Västerås, Linköping och Norrköping!

Jag kom i kontakt med Cederhem, Peter när jag skulle fixa mat inför min dotters student som hon tog nu nyligen, och eftersom hon är väldigt kräsen så var det rätt så tufft för mig att hitta rätt, men jag är verkligen så glad att jag fann det här företaget! Min dotter var så himla nöjd, vilket var det allra viktigaste för mig, eftersom det ju trots allt var hennes dag att fira. Vi alla satt verkligen och njöt av maten, vi hade räknat med att ha rester till helgen, men all mat gick åt, så det blev tyvärr inget med det! Men vi kunde trots detta inte ha varit mer nöjda än vad vi är med den man och hjälp som vi fick från Cederhem, Peter. Jag vill bara tipsa er alla där ute som letar efter ett bra företag som erbjuder catering att kolla upp detta! Så hoppas jag att detta inlägg kan vara till någon hjälp. Hoppas ni har det bra!